През първото тримесечие на 2021 год. ТМ Технолоджи направи нови инвестиции, за да усъвършенства и подобри производствените си процеси, въпреки икономически нестабилната обстановка и постоянни предизвикателства както в национален, така и в световен мащаб. Компанията закупи следното оборудване:

ЕЛЕКТРИЧЕСКА СЕРВО ПРЕСА SERVALO 2040 - 50T
Дължина на огъване – до 2040мм, сила на огъване – до 50 тона.
Макар и с възможности под тези на 8 метровия 800Т абкант, закупен през 2019 год., новата машина позволява по-бърза и прецизна работа при по-малки конструкции, отговаряйки на високите стандарти на ТМ Технолоджи и в съответствие с клиентските изисквания за качество на междинна и крайна продукция.

МАШИНА ЗА ФИБЕР-ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ NF PRO 620 - 6KW CUT LINE

Машината позволява да се реже прецизно и ефикасно черна стомана, алуминий, месинг, мед и други метали с дебелина до 30мм и площ до 2030х6050мм.
Работи с висока мощност, изградена е от активни оптични влакна и полупроводникови лазерни диоди - комбинация между две от най-иновативните и ефективни разкройни технологии. Това ще позволи на ТМ Технолоджи да работи с нов набор от материали и по-високи изисквания за външен вид на крайни продукти.