Machining large metal construction

Разнообразие от продукти според вашите изисквания!

ТМ ТЕХНОЛОДЖИ

Компанията е съсредоточена върху металообработка и производство на големи метални изделия: метални структури за промишлеността, метални части за машини и големи метални конструкции.

Създадена през 2003 год., компанията има голям опит в машиностроителната индустрия, което е резултат от продължително натрупване на знания, умения и непрекъснато актуализиране на оборудването.

ТМ "Технолоджи" АД е разположена на площ от 87 000 м², от които 65 000 м² са покрита площ от българската страна на р. Дунав, с непосредствен достъп до железопътни, сухопътни и речни пътни връзки. Компанията разполага с квалифицирана работна сила от 230 служители на пълен работен ден.

повече

Новини

„ТМ-Технолоджи“ стартира съвместна работа с ПГ по промишлени технологии „Атанас Цонев Буров“ – гр. Русе по проект за дуално обучение.

„ТМ-Технолоджи“ стартира съвместна работа с ПГ по промишлени технологии „Атанас Цонев Буров“ – гр. Русе по проект за дуално обучение. […]

Защо ТМ ТЕХНОЛОДЖИ постави 40-метров надпис? (интервю с Търговския Директор на компанията – Виктор Петров)

Интервюиращ: Защо решихте да изпъкне името на ТМ ТЕХНОЛОДЖИ по такъв начин? ВП: Ние сме тук от 18 години. Смятаме, […]

ТМ Технолоджи взе участие в реновирането на Летен театър към Военен клуб – Русе.

ТМ Технолоджи взе участие в реновирането на Летен театър към Военен клуб – Русе. Театърът е построен през 1961 година по […]