За нас

ТМ-Технолоджи е съсредоточена върху металообработката и производството на едрогабаритни метални изделия в три основни сектора: машиностроене, корабостроене и устойчива енергия.

Основана през 2003 год., ТМ-Технолоджи има богат опит в машиностроенето с постоянно натрупване на знания, специалисти и модерно оборудване. Колектива на компанията е сформиран от 200 души, специализирани в производството на заварени конструкции до 60 тона на единица.

Компанията е разположена на обща площ от 87 000 м². Намира се в непосредствеана близост до р. Дунав. Височината на производствените халетата е 40м, като крановете са разположени на височина до 32м. Локацията предоставя на завода директен достъп до железопътни, сухопътни и речни пътни връзки. Център за Професионално Обучение "ТЕГРА" е разположен в една от административните сгради на компанията.

Мисия:

Целта ни е да държим водеща позиция в региона, партнирайки си със световните лидери в машиностроенето чрез прилагане на международни стандарти.
Постигаме високо качество чрез проследими и технологични процеси.

Визия:

Водени от желанието за устойчиво развитие и просперитет, екипът ни постоянно се развива и специализира, а оборудването се обновява.
Успехът се измерва чрез удовлетвореността на клиентите от всеки завършен проект.