На 24-ти януари Петър Петров – Изпълнителен Директор и Виктор Петров – Търговски Директор бяха посетени от кмета и заместник-кмета на град Русе с цел запознаване с технологичния капаците на компанията за метални конструкции и отоплителни печки – ТМ Технолоджи.

Изпълнителният Директор сподели предизвикателствата, пред които се изправя бизнес сектора в региона и как се справят с тях. Сподели и позитивното си отношение предвид факта, че управниците на Русе идват след проведените избори, което показва по-различно отношение към развитието на града.

Проведе се тур на посетителите, по време на който се запознаха със работниците и началниците както в производството на големи конструкции (в момента се произвеждат рами от 60 тона) , така и в базата за производство на отоплителни печки и барбекюта (разработено e барбекю, което вече се използва в сцени на световно известен филм).

Гостите ни бяха заинтригувани и си поставиха за цел да подкрепят труда на фирмата като поставят по-добри условия за работа в града и работят върху инфраструктурни проблеми и трафика на отиване и връщане от Дунавска Индустриална Зона ТЕГРА – дома на ТМ Технолоджи.

Ръководителите на града потвърдиха не един път, че ТМ Технолоджи има завидни технологични възможности за държавата и е известна в региона на Русе с благоприятните условия и възможности, които предоставя за компетентни работници и конструктивно-технологичен персонал.